Γκουίνεθ Πάλτροου: Την πήρε ο ύπνος σε συναυλία των Rolling Stones – «Ροχάλιζε ενώ ο Μικ Τζάγκερ τα έδινε όλα»

Ο σταρ του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης Νικ Γκρίμσο (Nick Grimshaw)… κάρφωσε την Γκουίνεθ Πάλτροου και αποκάλυψε στην βρετανική εφημερίδα Sun ότι είδε με τα μάτια του την σταρ του Χόλιγουντ να έχει… πέσει για ύπνο την ώρα που παρακολουθούσε μια συναυλία των θρυλικών δεινόσαυρων της ροκ, Rolling Stones στην O2 Arena.


Ο Νικ Γκρίμσο ρωτήθηκε να πει ποιες διασημότητες έχει εντοπίσει σε συναυλίες κατά τη διάρκεια των χρόνων του στη μουσική βιομηχανία και εκεί έκανε την αποκάλυψη για την Γκουίνεθ Πάλτροου που ήταν στην εν λόγω συναυλία μαζί με τον σύζυγό της, Κρις Μάρτιν.

Ο σταρ της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου είπε ότι η Αμερικανίδα σταρ δεν φάνηκε να εντυπωσιάζεται και πολύ από τη εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος στην τελευταία τους συναυλία στο O2 το 2012 και αποκοιμήθηκε.

«Εκεί που καθόμασταν, μπορούσαμε να δούμε τον Κρις Μάρτιν και την Γκουίνεθ Πάλτροου. Ωστόσο, το όλο γεγονός έγινε καλύτερο γιατί καθώς η συναυλία προχωρούσε, η Πάλτροου κοιμόταν. Κοιμόταν βαθιά» είπε ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός του BBC. «Ενώ ο Μικ Τζάγκερ, σαν 75χρονος, τα έδινε όλα εκεί κάτω, εκείνη του έδινε να καταλάβει με τα ροχαλητά της».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *