Πρεμιέρα κάνει σήμερα Κυριακή στις 21:00 στον ΣΚΑΙ το Survivor All Star 

Πρεμιέρα κάνει σήμερα Κυριακή στις 21:00 στον ΣΚΑΙ το Survivor All Star. Οι καλύτεροι παίκτες όλων των σεζόν είναι εδώ και μερικές μέρες στον Άγιο Δομίνικο κι έχουν ξεκινήσει να δίνουν σκληρούς αγώνες στους στίβους μάχης. Το φετινό Survivor All Star δεν θα μοιάζει με τα προηγούμενα όπως λέει το κανάλι. Η παραγωγή έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.


Το Survivor All Star ξεκινά με 26 παίκτες ενώ στην πορεία θα υπάρξουν και προσθήκες, όπως συμβαίνει σε κάθε κύκλο του ριάλιτι

Στην παρουσίαση θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος τους περιμένει στο πιο ανατρεπτικό, το πιο δύσκολο, το πιο σκληρό SURVIVOR που έγινε ποτέ!

Τα τελευταία νέα

Η εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου αποκάλυψε σήμερα τη σύνθεση των δύο ομάδων που χωρίστηκαν σε μπλε και κόκκινους.


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα είναι στην ίδια ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά και με τους Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίοι – βάσει του τρέιλερ της πρεμιέρας – δεν «ένιωθαν ευπρόσδεκτο» στο πάρτι υποδοχής των συμμετεχόντων.


Στην ίδια ομάδα θα είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, με την πρώτη να δηλώνει πως δεν θα ήθελε να είναι σε μία παραλία με τη σύντροφο του Χρήστου Δάντη, κάτι που όπως φαίνεται δεν εισακούστηκε.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και η Κατερίνα Δαλάκα που συμμετείχαν μαζί σε προηγούμενο «Survivor», θα είναι στην ίδια παραλία με την πρώτη – όπως ειπώθηκε από τη Σοφιάννα Αβραμάκη – να έχει κάνει αρνητικές δηλώσεις για τη νικήτρια του ελληνοτουρκικού «Survivor».

Επίσης, η μία ομάδα περιλαμβάνει τρεις νικητές, την Κατερίνα Δαλάκα, τον Σάκη Κατσούλη και τον Στάθη Σχίζα ενώ ο Ηλίας Γκότσης θα είναι στην ίδια παραλία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Εν τω μεταξύ αναμένονται πολλές κόντρες από τους Περικλή Κονδυλάτο, ο Τάκη Καραγκούνια και ο Γιώργο Ασημακόπουλο, οι οποίοι είχαν πρωταγωνιστήσει σε έντονες στιγμές σε προηγούμενους κύκλους.


Η κόκκινη ομάδα του «Survivor All Star»

Στάθης Σχίζας

Κώστας Παπαδόπουλος

Ασημίνα Χατζηανδρέου

Σταυρούλα Χρυσαειδή

Σάκης Κατσούλης

Σπύρος Μαρτίκας

Κατερίνα Δαλάκα

Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης

Αφροδίτη Σκαφίδα

Ελένη Χαμπέρη

Ευριδίκη Βαλαβάνη

Στέλιος Χανταμπάκης

Νίκος Μπαρτζης

Η μπλε ομάδα του «Survivor All Star»

Τάκης Καραγκούνιας

Περικλής Κονδυλάτος

Κώστας Αναγνωστόπουλος

Βρισηίδα Ανδριώτου

Γιώργος Ασημακόπουλος

Ηλίας Μπογδανος

Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα

Εύη Σαλταφερίδου

Μελίνα Μεταξά

Ηλίας Γκότσης

Κωνσταντίνος Βασάλος

Στέλλα Ανδρεάδου

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *