Περιπέτεια υγείας για τον Στέλιο Ρόκκο – Διακομίστηκε αεροπορικώς την Αθήνα

Μια ξαφνική αδιαθεσία, με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, οδήγησε σήμερα τον δημοφιλή τραγουδιστή Στέλιο Ρόκκο από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι καλά στην υγεία του.

Ειδικότερα, τα συμπτώματα εμφάνισε το πρωί του Σαββάτου, με τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Λήμνου να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο Στέλιος Ρόκκος ενημέρωσε τους θαμώνες του ότι θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας του τραγουδιστή μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια με την υγεία του

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε μια ανάρτησή στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook, η οποία αναφέρει πως ο τραγουδιστής είναι καλά και πως είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του.


«Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», γράφει η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του τραγουδιστή στο Facebook.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *