O Τζάρεντ Λέτο έγινε ο πρώτος άνθρωπος που σκαρφάλωσε νόμιμα στο Empire State Building

Ο Τζάρεντ Λέτο έγινε ο πρώτος άνθρωπος που ανέβηκε νόμιμα στο 102 ορόφων Empire State Building. Στα 51 του χρόνια, ο ηθοποιός και μουσικός ανέβηκε στην εξωτερική πλευρά του ορόσημου της Νέας Υόρκης φορώντας μια φωτεινή πορτοκαλί φόρμα και χρησιμοποιώντας σχοινί και ιμάντες.


Αποδέχθηκε την πρόκληση για να προωθήσει την επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματός του Thirty Seconds To Mars. Ο Λέτο δήλωσε στην εκπομπή Today του NBC: «Ήμουν περισσότερο ενθουσιασμένος παρά αγχωμένος για να σας πω την αλήθεια. Αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής, ήταν πολύ, πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό,τι νόμιζα. Απλά η αντοχή που χρειαζόταν ήταν τεράστια».

 

Ο ηθοποιός κέρδισε Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία «Dallas Buyers Club» και έχει επίσης εμφανιστεί στις ταινίες «Morbius», «House of Gucci», «Suicide Squad» και «Fight Club».

Οι Thirty Seconds to Mars, γνωστοί για επιτυχίες όπως το «Kings and Queens», πρόκειται να ξεκινήσουν την πρώτη τους περιοδεία μετά από πέντε χρόνια στο Μπουένος Άιρες τον Μάρτιο του 2024.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *