Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει ότι ο Αριστείδης ήταν αδελφός του

Απόψε στον «Παράδεισο των κυριών» ο Αποστόλης απειλεί τον Μάρκο και εκείνος σηκώνει ανάστημα. Η Ειρήνη αποκαλύπτει τα πάντα στην Όλγα για τη σχέση της με τον Αποστόλη και ο Δημητράκης ξεπερνάει κάποια όρια με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον Στέφανο. Η Γιαννούλα και ο Δονάτος παραμένουν όμηροι του Χρηστίδη, και η Μιράντα ετοιμάζεται να φύγει για την Πάτρα μαζί με τον Ντίνο.


Η Πιπίτσα πιέζει τον Μάρκο να βρει χρήματα για τον γάμο της Γεωργίας και μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Σωτήρη. Πως καταφέρνει η Βικτώρια να ξεγελάσει την Αμαλία και ποια είναι η αντίδραση του Χριστόφορου όταν το μαθαίνει; Ποιος παίρνει εκδίκηση από την Ειρήνη, για ποιο λόγο και ποιες είναι οι επιπτώσεις;

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:

Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.


Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.


Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει ότι ο Αριστείδης ήταν αδελφός του”