Ο Παράδεισος των κυριών: Η Ματούλα αποκαλύπτει στην Πολυξένη ποια είναι η μητέρα της Αμαλίας

Απόψε στις 20:00, στον «Παράδεισο των κυριών», η Αμαλία επισκέπτεται τον Χρηστίδη στο νοσοκομείο με την ελπίδα να της πει ποια είναι η μητέρα της…


Οι συνεχόμενες πιέσεις που δέχεται ο Μάρκος απ’ όλο και περισσότερους πια για τη σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη, τον οδηγεί σε μία κίνηση που θα τον φέρει σε μεγάλη ρήξη με τη Γεωργία.

Ο Ντίνος και η Μιράντα δεν φαίνονται να είναι διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους δημιουργώντας ανησυχία σε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά τους.

Η Αμαλία αποφασισμένη να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την καταγωγή της θα έρθει αντιμέτωπη με μία εφιαλτική κατάσταση…

Η Βικτώρια τσακώνεται άσχημα με τον Χριστόφορο για τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν.


Η Φωφώ δέχεται μία επίσκεψη από τον Τάσο που θα την βάλει σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα ενδώσει, ή θα ακούσει τελικά τις συμβουλές των υπολοίπων που της κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου;


Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα:

Δείτε το τρέιλερ:

Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου, η Γωγώ Μπρέμπου.


Συμμετέχουν οι: Σωτήρης Τσακομίδης, Γιούλη Τσαγκαράκη, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Τραϊάνα Ανανία, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Σμαράγδα Αδαμοπούλου, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βούνος, Νικόλαος Αγαπίου, Βαγγέλης Ζάπας, Γιάννης Βασιλώττος, Στέργιος Ιωάννου, Έλενα Κούστα, Νικόλαος Καλιδώνης, Ερμίνα Γεράρδη, Λαμπρινή Σκρέκα, Γιώργος Ματαράγκας, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Σωτήρης Ταχτσόγλου, κ.ά.

Βρείτε όλα τα επεισόδια της σειράς εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *