Ο Νίκος Οικονομόπουλος εξομολογείται! Η μάχη με τον κορωνοϊό και γιατί δεν εμβολιάστηκε

Καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω» ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη «δύσκολη», όπως τη χαρακτήρισε περιπέτεια με τον κορωνοϊό, αποκαλύπτοντας τους λόγους για τους οποίους δεν είχε εμβολιαστεί.


«Ήταν μια περίοδος μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Μετά από ένα διάστημα τριών εβδομάδων θα άνοιγε το μαγαζί στο οποίο εμφανίζομαι, όμως έπρεπε να εμβολιαστώ γιατί τα μαγαζιά πλέον αυτά δουλεύουν μόνο με εμβολιασμένους. Δεν πρόλαβα να εμβολιαστώ γιατί σκέφτηκα αρχικά μήπως έχω καμιά παρενέργεια και χάσω τις διακοπές μου. Προγραμμάτιζα να κάνω το εμβόλιο μετά τις διακοπές μου», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

«Στο μεταξύ δεν σύχναζα σε μέρη με κόσμο, ο κορωνοϊός με βρήκε και με βρήκε δύσκολα γιατί μου γύρισε σε πνευμονία και αυτός ήταν ο λόγος που πήγα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε για δυο μέρες να είμαι με οξυγόνο. Εύχομαι να μην το περάσει κανένας άλλος άνθρωπος και εύχομαι να μην χαθούν άλλες ζωές, χάνονται πολλές ζωές δυστυχώς», εξομολογήθηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο τραγουδιστής ωστόσο εξακολουθεί να φοβάται το εμβόλιο: «Θα το κάνω το εμβόλιο όταν τελειώσει η περίοδος της ανοσίας. Δεν κρύβω όμως τον φόβο μου, φοβάμαι, δεν αρνήθηκα όμως ποτέ την επιστήμη. Κάποιοι μπερδεύουν την θρησκεία με την επιστήμη, είναι λάθος», ξεκαθάρισε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *