Μαλλιά κουβάρια οι Φαρέλ Γουίλιαμς και Τσαντ Χιούγκο – Οι άλλοτε «κολλητοί» βρίσκονται σε νομική διαμάχη για το ντουέτο που είχαν φτιάξει, τους θρυλικούς The Neptunes

Από δυο χωριά έχουν γίνει οι άλλοτε κολλητοί Φαρέλ Γουίλιαμς και Τσαντ Χιούγκο. Οι άλλοτε φίλοι και συνοδοιπόροι στη μουσική βρίσκονται σε νομική διαμάχη για το ντουέτο που είχαν φτιάξει, τους θρυλικούς The Neptunes.


Ο Φαρέλ Γουίλιαμς και ο Τσαντ Χιούγκο δημιούργησαν το πρότζεκτ σύνθεσης και παραγωγής, το ντουέτο The Neptunes, το 1992. Αρχικά, οι δύο παιδικοί φίλοι εργάζονταν από τη γενέτειρά τους, τη Βιρτζίνια Μπιτς, όπου πρωτοσυναντήθηκαν σε καλοκαιρινή κατασκήνωση.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ο Γουίλιαμς και ο Χιούγκο ήταν συμπαραγωγοί των πρώτων τους επιτυχιών. Τα επόμενα χρόνια, συνέχισαν να κάνουν παραγωγή για τους Beyoncé, Jay-Z, Kelis, Britney Spears, Justin Timberlake και άλλους.

Χθες δικηγόροι του Χιούγκο κατέθεσαν αγωγή εναντίον του Γουίλιαμς υποστηρίζοντας ότι ο σταρ προσπαθεί να κατοχυρώσει καταχρηστικά το όνομα του ντουέτου The Neptunes, σύμφωνα με το Billboard. Εάν εγκριθεί η κατοχύρωση ο Γουίλιαμς θα έχει τον αποκλειστικό έλεγχο του ονόματος, αποκλείοντας τον Χιούγκο και παραβιάζοντας την υποτιθέμενη συμφωνία τους να χωρίσουν τα πάντα ισότιμα, υποστηρίζουν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *