«Μαλλιά κουβάρια» Ανδρέας Μικρούτσικος και Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα : «Μήπως θες να με χτυπήσεις;»

 

Καβγάδισαν και μάλιστα άγρια στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Alpha οι Ανδρέας Μικρούτσικος και Στέφανος Κωνσταντινίδης


Όλα έγιναν στην διάρκεια της συζήτησης για την παρέμβαση Εισαγγελέα για το πρωταπριλιάτικο αστείο του Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκη Τσελέντη, με το ηφαίστειο που έγινε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έγιναν… μαλλιά κουβάρια.

«Ε περίμενε να ολοκληρώσω! Σταμάτα πήρες φόρα! Είναι φασιστικό αυτό που κάνεις! Στοπ! Να ακούσεις τη γνώμη του άλλου, παίρνεις φόρα, κάνε μου τη χάρη, ήρεμα εσύ. Είναι δυνατόν; Διακόπτεις υψώνοντας την φωνή», είπε στον Κωνσταντινίδη ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ηρέμησε Ανδρέα! Δεν υψώνω καμία φωνή!», απάντησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.


«Πριν λίγο μου έλεγε ότι κάνω ρατσιστικές τοποθετήσεις ο Ανδρέας, ήρθε το πρωί φρεσκοφτιαγμένος. Μα εσύ μου λες για ρατσισμό; Δέχομαι μια επίθεση χωρίς λόγο, πρωί πρωί. Όχι σε μένα αυτά! Κάνε μας τη χάρη! Μη μου λέτε εμένα για φασισμό. Σε μένα τα λες αυτά» ξέσπασε ο δημοσιογράφος και αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής


«Δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει! Μήπως θες να με χτυπήσεις κιόλας;» συνέχισε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Παιδιά σας παρακαλώ με φέρνετε σε δύσκολη θέση! Μη τσαντίζεσαι Στέφανε, μια συζήτηση κάνουμε» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου και στην συνέχεια η εκπομπή διακόπηκε για διαφημίσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “«Μαλλιά κουβάρια» Ανδρέας Μικρούτσικος και Στέφανος Κωνσταντινίδης στον αέρα : «Μήπως θες να με χτυπήσεις;»”