Survivor All Star: Στο Λονδίνο οι Μαχητές μετά τη νίκη θρίλερ

Τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Survivor All Star αποτέλεσε το έπαθλο του αγώνα στο επεισόδιο της Κυριακής, το οποίο ήταν ένα ταξίδι στο Λονδίνο με το προσωπικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλίτζαλι.


Ύστερα από έναν αγώνα θρίλερ με δυο flag races, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κέρδισε τον Σάκη Κατσούλη και χάρισε στους Μπλε την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Λονδίνο.

Ο αγώνας που έδωσαν οι δυο ομάδες για το μεγάλο έπαθλο που τους είχε ανακοινώσει ο παραγωγός του Survivor, ήταν συγκλονιστικός, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν το έπαθλο.

Ο ίδιος ο Ατζούν υποκλίθηκε στις δύο ομάδες αναφέροντας ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αγώνες στην ιστορία του show.

Όπως ήταν αναμενόμενο η νίκη της Σταυρούλας Χρυσαειδή προκάλεσε αδιανόητους πανηγυρισμούς από την μπλε ομάδα, ενώ στους Κόκκινους ο Σάκης Κατσούλης ήταν απαρηγόρητος.


Στη συνέχεια, οι Μπλε επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο του Ατζούν και από εκεί επισκέφθηκαν Λονδίνο, όπου ήδη από τις πρώτες τους βόλτες προκάλεσαν πανικό στην πόλη.


Το έπαθλο ωστόσο περιελάμβανε και την παρακολούθηση αγώνα ποδοσφαίρου της ομάδας του Ατζούν, Hull City, καθώς και τη γνωριμία με τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Πέλκα!

Μετά από όλα αυτά οι παίκτες της μπλε ομάδας πήραν το δρόμο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο, όπου το Survivor All Star συνεχίζεται…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *