«Λύγισε» και δάκρυσε η Δέσποινα Βανδή on stage όταν θυμήθηκε τους γονείς της, λέγοντας ένα ιδιαίτερο για εκείνη τραγούδι: «Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά μου»

 

Η Δέσποινα Βανδή «λύγισε» πάνω στη σκηνή τραγουδώντας ένα ιδιαίτερο για εκείνην τραγούδι, που της θύμισε τους γονείς της. 


Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε στο exclusive live event του Ρυθμού το βράδυ της Τρίτης (13.12.2023) και ερμήνευσε το τραγούδι «Μέχρι Μάη μήνα». Εκεί τα συναισθήματα την λύγισαν και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.
Η γνωστή τραγουδίστρια εξήγησε το γιατί συγκινήθηκε τόσο έντονα και αποκάλυψε ότι οι στίχοι του τραγουδιού της θυμίζουν πως ένιωθε η μητέρα της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

«Όταν ηχογραφώ τα περισσότερα τραγούδια μου, σκέφτομαι καταστάσεις, ανθρώπους… Μοιραία συμβαίνει αυτό.

Αυτό το τραγούδι το είχα συνδυάσει με τη ψυχολογία της μητέρας μου όταν έχασε τον πατέρα μου. Τον χάσαμε πριν πολλά χρόνια. Είναι συνδυασμένο με την απώλεια του μπαμπά μου. Και…

Με συγκινεί γιατί νιώθω ότι οι στίχοι συγχρωτίζονται με τη ψυχολογία της μαμάς μου. Θα προσπαθήσω να μη σκεφτώ τίποτα παρά μόνο τους στίχους» είπε η Δέσποινα Βανδή βουρκωμένη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *