Survivor All Star: Λαβράκια «έβγαλε» ο Ατζούν – Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από τρεις χαμένες ασυλίες και 4 υποψηφίους προς αποχώρηση, η μπλε ομάδα με την νέα της σύνθεση κατάφερε επιτέλους να πανηγυρίσει ένα έπαθλο, να φάει και να δει τα tweets των φίλων του Survivor All Star.


Η Μπλε ομάδα ήταν αυτή του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και το έπαθλο φαγητού που ήταν φρουτοσαλάτα με μέλι.

Ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο καθώς οι δύο ομάδες ήταν 6-6 μέχρι να κάνουν το 6-7 οι Μπλε οι οποίοι είχαν μπει στο στίβο μάχης με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Ελένη Χαμπέρη εναντίον του Στέλιου Χανταμπάκη και της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Το νέο παιχνίδι του Ατζούν…άνοιξε στόματα

O Ατζούν Ιλιτζαλί το βράδυ της Τετάρτης συνάντησε τις δύο ομάδες του Survivor All Star προκειμένου να διεξαχθεί μία νέα δημοπρασία φαγητού.


Όταν ήρθε η σειρά της Αφροδίτης Σκαφίδα για να παίξει στο παιχνίδι, ο Τούρκος παραγωγός κράτησε την συζήτηση αποκλειστικά στην προσωπική της ζωή και την σχέση που διατηρεί τα τελευταία χρόνια με τον Πύρρο Δήμα. Μάλιστα, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης και παίκτρια της κόκκινης ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα.


Όταν ήρθε η σειρά του Μάριου Πρίαμου και της Ελευθερίας Ελευθερίου για να παίξουν στο παιχνίδι, ο Τούρκος παραγωγός κράτησε την συζήτηση αποκλειστικά στην προσωπική τους σχέση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη την οποία χαρακτήρισε «περίπλοκη».

Από την άλλη, ο Ηλία Μπόγδανος αποκάλυψε στον Ατζούν πως σύντομα θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η καινούργια διασκεδαστική προσθήκη, το παιχνίδι της δημοπρασίας


Στο τέλος του επεισοδίου, οι παίκτες της Μπλε ομάδας απόλαυσαν το έπαθλο επικοινωνίας, και γέλασαν με τα μηνύματα από τους χρήστες του Twitter.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *