Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ και Κρις Τζένερ στις Σπέτσες με υπερπολυτελή θαλαμηγό – Μαζί τους Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ


Την Ελλάδα και συγκεκριμένα, τις Σπέτσες επέλεξαν για τις διακοπές τους η Κιμ Καρντάσιαν, με την μητέρα της Κρις και την αδερφή της, Κένταλ Τζένερ.


Οι διάσημες σταρ φέρεται να ταξίδεψαν στο νησί με υπερπολυτελή θαλαμηγό και ο φακός τις κατέγραψε κατά τη διάρκεια της βραδινής τους εξόδου για φαγητό την Τετάρτη.

Σύμφωνα με το «Πρωινό», ενδέχεται να ταξίδεψαν με σκάφος του Τζεφ Μπέζος, που είναι επίσης στο νησί. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στις Σπέτσες βρίσκεται η μητέρα τους, Κρις Τζένερ και ο Bad Bunny, που όπως όλα δείχνουν είναι ξανά σε σχέση με την Κένταλ Τζένερ, λίγους μήνες αφού χώρισαν.

Επίσης, στην εκπομπή προβλήθηκε βίντεο από τη στιγμή που ο Τζεφ Μπέζος, η σύντροφός του και η οικογένεια των Καρντάσιαν – Τζένερ, να εξέρχονται το εστιατορίου.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, που παρουσίασε το Πρωινό, φαίνεται ο Τζεφ Μπέζος μαζί με την Λόρεν Σάντσεζ να βγαίνουν από ταβέρνα και πίσω τους να ακολουθούν η Κιμ Καρντάσιαν, η Κρις Τζένερ αλλά και η Κένταλ Τζένερ με τον Bad Bunny.


Σημειώνεται ότι Τζεφ Μπέζος και Λόρεν Σάντσεθ κάνουν διακοπές στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα και χαίρονται τις ομορφιές των ελληνικών νησιών με το υπερπολυτελές γιοτ τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *