Κεν Μπλοκ: Σκοτώθηκε ο διάσημος οδηγός αγώνων σε δυστύχημα με snowmobile

Θανάσιμα τραυματίστηκε ο διάσημος οδηγός αγώνων Κεν Μπλοκ σε δυστύχημα με snowmobile που έγινε κοντά στο Γούντλαντ της Γιούτα, όταν έχασε τον έλεγχο του snowmobile του σε μια απότομη πλαγιά και αυτό προσγειώθηκε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.


Ο 55χρονος επαγγελματίας οδηγός αγώνων ξεκίνησε την καριέρα του από τα ράλι το 2005, ενώ αργότερα, το 2007, συνέχισε συμμετέχοντας σε αγώνες του WRC. Ο Κεν Μπλοκ ίδρυσε επίσης την εταιρεία αθλητικών ειδών DC Shoes και παρήγαγε τη σειρά Gymkhana, στην οποία τον παρουσίαζε να οδηγεί σε επικίνδυνες πίστες και πίστες με εμπόδια.

Ο θρύλος του racing είχε εμφανιστεί και σε πάρα πολλά βιντεοπαιχνίδια, όπως τα Dirt της Codemasters, ήταν οδηγός στο Colin McRae: Dirt 2 μαζί με το εμβληματικό Subaru του, ενώ εμφανίστηκε και στο Need for Speed της EA το 2015.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατός του ήταν σχεδόν ακαριαίος λόγω της φύσης των τραυμάτων του.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η εταιρεία του Hoonigan.


«Με βαθύτατη λύπη μας μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Kεν Μπλοκ πέθανε σήμερα σε ατύχημα με snowmobile», ανέφερε η ομάδα του σε δήλωση που αναρτήθηκε στο Instagram τη Δευτέρα. «Ο Κεν ήταν οραματιστής, πρωτοπόρος και είδωλο. Και το πιο σημαντικό, πατέρας και σύζυγος. Θα μας λείψει απίστευτα».


Ο Κεν Μπλοκ άφησε πίσω του τη σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *