Καρφάρα Όλιβερ Στόουν για Ράιαν Γκόσλινγκ: «Χάνει τον χρόνο του με ταινίες όπως η Barbie»

 

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν έριξε…ταβανόπροκα κατά του Ράιαν Γκόσλινγκ λέγοντας ότι ο γνωστός ηθοποιός «χάνει τον χρόνο του» γυρίζοντας ταινίες όπως η «Barbie».


Ο Γκόσλινγκ υποδύθηκε τον Κεν στην επιτυχημένη ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ του περασμένου έτους, κερδίζοντας τεράστια αναγνώριση, συμπεριλαμβανομένης πρόσφατης υποψηφιότητας για BAFTA Β’ Ανδρικού Ρόλου.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης γνωστός από τις ταινίες «Platoon» και «JFK» επέκρινε το φιλμ «Barbie» σε περσινή συνέντευξή του στο City A.M. Στη συνέντευξη, η οποία αναδημοσιεύεται ξανά στο διαδίκτυο, διατύπωσε σχόλια, όταν ρωτήθηκε για το αστείο που έκανε ο επικεφαλής της Mattel ότι ο Στόουν θα έπρεπε να σκηνοθετήσει το «Barbie 2».

«Ο Ράιαν Γκόσλινγκ χάνει τον χρόνο του αν κάνει αυτές τις ….για χρήματα» είπε ο Όλιβερ Στόουν. «Θα έπρεπε να κάνει πιο σοβαρές ταινίες. Δεν θα έπρεπε να είναι μέρος αυτής της νηπιοποίησης του Χόλιγουντ. Τώρα όλα είναι φαντασία, φαντασία, φαντασία, συμπεριλαμβανομένων όλων των πολεμικών ταινιών: φαντασία, φαντασία. Ακόμη και οι ταινίες Fast and Furious, τις οποίες συνήθιζα να απολαμβάνω, έχουν γίνει σαν φιλμ της Marvel. Θέλω να πω, πόσες συγκρούσεις μπορείς να δεις;» ανέφερε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *