Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν Σαμαρά και Αυγουστίδης στα γυρίσματα – Δεν μπορούν να το διαχειριστούν

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστούν στην σειρά Σασμός και αυτές τις μέρες βρίσκονται στην Κρήτη για γυρίσματα.


Η παραγωγή της επιτυχημένης δραματικής ερωτικής σειράς «Σασμός», βρέθηκε στην Κρήτη.

Στo πλαίσιo των νέων επεισοδίων που θα προβληθούν τις επόμενες εβδομάδες γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις φυλακές της Αγιάς (εξωτερικά και εσωτερικά), το λιμάνι και το Κουμ Καπί, όπου βρέθηκαν το συνεργείο και οι πρωταγωνιστές της σειράς – Μαρία Πρωτόπαπα (Μαρίνα Βρουλάκη), Δημήτρης Ήμελλος (Αντώνης Φραγκιαδάκης), Θανάσης Πατριαρχέας (Άγγελος Σωτηρόπουλος) και Ευγενία Σαμαρά (Στέλλα Καμαριωτάκη)-, την Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Ζωής Φίλιππα.

Η δυσκολία που αντιμετωπίζουν Σαμαρά και Αυγουστίδης στα γυρίσματα - Δεν μπορούν να το διαχειριστούν - 1

Η Ευγενία Σαμαρά, η οποία ενσαρκώνει τη Στέλλα Καμαριωτάκη, πριν από λίγες ώρες, αποκάλυψε ότι η ίδια και ο συμπρωταγωνιστής Ορφέας Αυγουστίδης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αντιμετωπίζουν μία τεράστια δυσκολία.

Ποια είναι αυτή;


Οι δύο ηθοποιοί γελούν ασταμάτητα όταν έχουν κοινές σκηνές με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ολοκληρώσουν εύκολα μία σκηνή. Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Ευγενία Σαμαρά είναι πολύ καλοί φίλοι και όπως φαίνεται έχουν τρομερή χημεία μεταξύ τους.


Διαφάνεια 1 από 5: Η παραγωγή της επιτυχημένης δραματικής ερωτικής σειράς «Σασμός», βρέθηκε στην Κρήτη

Διαφάνεια 2 από 5: Ο Ορφέας Αυγουστίδηςκαι η Ευγενία Σαμαρά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αντιμετωπίζουν μία τεράστια δυσκολία

Διαφάνεια 3 από 5: Οι δύο ηθοποιοί γελούν ασταμάτητα όταν έχουν κοινές σκηνές

Διαφάνεια 4 από 5: Με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ολοκληρώσουν εύκολα μία σκηνή

Διαφάνεια 5 από 5: Ιδού και η απόδειξη

πηγή : gossip-tv.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *