Καλοκαίρι Yes: Μυστήριο με Τριαντάφυλλο – Χωρίς αυτόν η επανέναρξη της εκπομπής, δεν δικαιολόγησαν την απουσία του οι συμπαρουσιάστριες

 

Μυστήριο με τον Τριαντάφυλλο στο Καλοκαίρι Yes, καθώς η επανέναρξη της εκπομπής του OPEN μετά τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου έγινε χωρίς αυτόν και μάλιστα οι συμπαρουσιάστριές του δεν δικαιολόγησαν τον λόγο που απουσίαζε.


Το Καλοκαίρι Yes επανήλθε και πάλι από σήμερα (16.8.2023) στις οθόνες του OPEN μετά τη διακοπή λόγω Δεκαπενταύγουστου, αλλά ο Τριαντάφυλλος ήταν απών.

Την εκπομπή παρουσίασαν μόνες τους οι Μαριάντα Πιερίδη και Φελίσια Τσαλαπάτη.

«Χρόνια πολλά σε όλους όσοι γιορτάζετε αλλά και σε όσους δεν γιορτάζετε. Μεγάλη γιορτή», ευχήθηκε η Μαριάντα Πιερίδη με τη Φελίσια Τσαλαπάτη να δίνει τις ευχές της στην τραγουδίστρια για την ονομαστική της εορτή.

«Θετική ενέργεια! Σας λείψαμε; Ελπίζω να σας λείψαμε. Ήρθαμε λοιπόν, είμαστε εδώ, λείπει το Τριανταφυλλάκι μας. Κάντε ένα πλάνο από την κάμερα του Τριαντάφυλλου, να μην είναι παραπονεμένος ο cameraman μας», ανέφερε στη συνέχεια η Μαριάντα Πιερίδη, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τον λόγο που ο τραγουδιστής απέχει από την εκπομπή.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *