Η Πόρτ Βέιλ διέψευσε την πρόταση εξαγοράς της ποδοσφαιρικής ομάδας από τον Robbie Williams

Ο βρετανικός ποδοσφαιρικός σύλλογος της League One, Πορτ Βέιλ διέψευσε τα δημοσιεύματα ΜΜΕ που ανέφεραν ότι ο αστέρας της ποπ Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) ετοιμάζει μια πρόταση για να αγοράσει την ομάδα.


Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν ανέφεραν ότι ο 49χρονος σταρ της μοσικής, Robbie Williams γνωστός οπαδός της Πορτ Βέιλ, σκέφτεται να αγοράσει το σύλλογο, του οποίου έγινε πρόεδρος την περασμένη εβδομάδα,.

Η επιχειρηματίας Κάρολ Σάναχαν, ιδιοκτήτρια του κλαμπ, έχει μάλιστα δηλώσει ότι δεν υπάρχει σχέδιο σε εξέλιξη για την αγορά του συλλόγου από τον Ρόμπι Γουίλιαμς.

Η επιχειρηματίας ήταν ξεκάθαρη: «Γνωρίζουμε τις “αποκλειστικές” ειδήσεις που εμφανίστηκαν σε διάφορα εθνικά ΜΜΕ κατά τη διάρκεια της νύχτας και θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν έχει κάνει πρόταση αγοράς της Πόρτ Βέιλ και δεν έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με αυτό το ενδεχόμενο. Ο Ρόμπι και η ομάδα του παρακολούθησαν τον αγώνα το περασμένο Σάββατο, όταν έγινε πρόεδρος του συλλόγου και άνοιξε το σουίτα που τώρα φέρει το όνομά του, αυτό είναι όλο».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *