Ο Γιώργος Αλκαίος έστειλε στον παιδικό του φίλο Θεοδόση Ζερβουδάκη μια φωτογραφία από τα παλιά

Οι καλοί φίλοι είναι σαν τους πολύτιμους λίθους. Δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στη ζωή μας αντίθετα με το πέρασμα του χρόνου τους δίνουμε ακόμη μεγαλύτερο μέρος της καρδιάς μας.


Ο Γιώργος Αλκαίος εν προκειμένω που πριν από λίγους μήνες έκανε τη μεγάλη επιστροφή του στα μουσικά πράγματα της χώρας είπε να τσιγκλήσει λίγο τη μνήμη του παλιού του φίλου Θεοδόση Ζερβουδάκη με τον οποίο έχουν ζήσει πολύ έντονες στιγμές. Του έστειλε λοιπόν μια φωτογραφία του 1998 από ένα γλέντι στο οποίο πρέπει να το είχαν κάψει!

Στη συγκινητική ανάρτησή του στο Instagram ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης γράφει:

«Δείτε τι βρήκε & μου έστειλε μόλις ο παιδικός αδελφικός μου φίλος και συνοδοιπόρος επί πολλά πολλά χρόνια Γιώργος Αλκαίος.  Φωτογραφία 1998 εγώ ο Γιώργος και ο καλός μας φίλος Δημήτρης Σειτης στο Skyladiko VIP club Πανέμορφες εποχές….. αξέχαστες…με τον Γιώργο έχω ζήσει πολλά …πολύ έντονα χρόνια έχω ταξιδέψει μαζί του σε πολλές χώρες έχουμε ζήσει πολλά…..
Χρόνια πολλά σε όλους λοιπόν από μια παλιά παλιό παρέα που ακόμα και σήμερα που έχουμε πατήσει τα 50 είμαστε αγαπημένοι!! Τα φιλιά Μας».

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *