Η πιο μεγάλη μάχη της ζωής του Βασίλη Καρρά – Δύσκολες ώρες, καθώς μπήκε ξανά στο νοσοκομείο

 

Ο Βασίλης Καρράς συνεχίζει σαν παλικάρι να δίνει την πιο μεγάλη μάχη της ζωής του. Και είναι μια μάχη δύσκολη, που έγινε ακόμα πιο δύσκολη τελευταία, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι ξανά στο νοσοκομείο.


Ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να παλέψει από εκεί με το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.Μαζί του βρίσκεται και η οικογένειά του. Η σύζυγός του Χριστίνα και η μονάκριβη κόρη του Ειρήνη – που δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του.

Η υγεία του σπουδαίου καλλιτέχνη έχει κλονιστεί εδώ και περίπου δύο χρόνια, όταν οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι του.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο αδερφός του Δαμιανός, μιλώντας στο «Πρωινό», είχε μιλήσει για τον μεγάλο αγώνα του Βασίλη Καρρά.

 «Όλα βαίνουν καλώς – παλεύει, παλεύει. Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν στο σπίτι του, κάναμε καλαμπούρι, κάθε μέρα εκεί είμαι.


Συζητάμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας, βγαίνουμε στο μπαλκόνι, πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό του στην Καβάλα, στα κτήματά του. Ψυχολογικά είναι πολύ ανεβασμένος, ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, ξέρει τα πάντα. Ανθρωπος είναι, το πολεμάει. Είναι πολύ γενναίο άτομο, παλεύει, ελπίζει, ο Θεός είναι πολύ μεγάλος, οι επιστήμονες δίνουν μεγάλες πιθανότητες».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *