Αντζελίνα Τζολί: Νέες αποκαλύψεις για κακοποίηση από τον Μπραντ Πιτ – «Ήταν επιθετικός πολύ πριν το επεισόδιο στο αεροπλάνο»

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τους λόγους που οδήγησαν την Αντζελίνα Τζολί στην υποβολή αίτησης διαζυγίου από τον πρώην σύζυγο της, Μπραντ Πιτ.


Η ηθοποιός ισχυρίζεται, μέσω των δικηγόρων της σε νέα δικαστική κατάθεση, ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν βίαιος απέναντί της πριν από το περιστατικό με το αεροπλάνο το 2016 που έφερε το ρήγμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, η νομική ομάδα της Αντζελίνα Τζολί διατύπωσε τον ισχυρισμό πως ο Μπραντ Πιτ «ξεκίνησε πολύ πριν» το περιστατικό του Σεπτεμβρίου να κακοποιεί τη σύζυγό του, ωστόσο στην πτήση από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες στράφηκε για πρώτη φορά κατά των παιδιών του.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο πλαίσιο της διαμάχης για το γαλλικό οινοποιείο τους υποστηρίζεται το εξής: «Ενώ το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Τζολί από τον Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο του 2016, αυτή η πτήση σηματοδότησε την πρώτη φορά που έστρεψε τη σωματική κακοποίηση και στα παιδιά. Η Τζολί τότε τον εγκατέλειψε αμέσως».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η νομική πλευρά της Τζολί, ο Μπραντ Πιτ θα επέτρεπε στην πρώην σύζυγό του να πουλήσει το μερίδιό της μόνο εφόσον υπέγραφε ένα έγγραφο εμπιστευτικότητας σύμφωνα με το οποίο η ηθοποιός θα κάλυπτε για πάντα την «προσωπική του παραβατική συμπεριφορά, είτε σχετίζεται με το Miraval είτε όχι».


Οι δικηγόροι της Τζολί ισχυρίστηκαν, επίσης, ότι ο Πιτ ήθελε να εξασφαλίσει τη σιωπή της, όταν ανακάλυψε το 2021 ότι η Τζολί υπέβαλε έναν σφραγισμένο φάκελο, αποτελούμενο από «emails, περιλήψεις των αναμενόμενων καταθέσεων της οικογένειας και άλλα στοιχεία» στη διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.


Μάλιστα, τότε ο Πιτ συμφώνησε να αγοράσει τις μετοχές της Τζολί στο Chateau Miraval, αλλά φέρεται να έκανε πίσω καθώς φοβόταν μήπως τα σφραγισμένα έγγραφα της πρώην του «θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν».

Δικηγόρος της Τζολί σημείωσε πως: «Ο Πιτ αρνήθηκε να αγοράσει το μερίδιο της Τζολί όταν εκείνη ήθελε να πατήσει τη συμφωνία εμπιστευτικότητας».

«Αρνούμενος να αγοράσει το μερίδιό της, και κάνοντάς της μήνυση στη συνέχεια, ο Πιτ έθεσε ευθέως επί τάπητος το λόγο για τον οποίο αυτή η συμφωνία εμπιστευτικότητας ήταν τόσο σημαντική γι’ αυτόν και γι’ αυτό που ήθελε να κρατήσει κρυφό: την κακοποίηση του σε βάρος της Τζολί και της οικογένειάς τους», συνέχισε αναφερόμενος στην αγωγή του Πιτ κατά της Τζολί το 2022 για την πώληση των μετοχών της στο οινοποιείο σε άλλον.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε την Πέμπτη (4.4.2024) σημειώνεται πως η Τζολί «δεν υπέβαλε ποτέ μήνυση» εναντίον του επειδή «πίστευε ότι η καλύτερη εξέλιξη θα ήταν ο Πιτ να αναλάβει την ευθύνη και να βοηθήσει την οικογένεια να ανακάμψει από το μετατραυματικό στρες που προκάλεσε».


Όμως πηγή από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ, κατηγορεί την Αντζελίνα Τζολί πως προσπαθεί συνεχώς να αποσπά την προσοχή από τις νομικές ήττες, προσφέροντας άσχετες ή ανακριβείς πληροφορίες. «Υπάρχει ένα μοτίβο που ακολουθεί κάθε φορά που χάνει. Δεν υπάρχει τίποτα καινούριο σε αυτή την ιστορία», καταλήγει.

Ο Πιτ ισχυρίστηκε ότι η Τζολί πούλησε τις μετοχής της του Chateau για να τον εξοργίσει, αφού του δόθηκε η κοινή επιμέλεια των 6 παιδιών τους. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες ο Πιτ πήρε πίσω το αίτημά του για συνεπιμέλεια των παιδιών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *