Η «Εισαγγελέας» κατέβηκε από την έδρα και τα «πέταξε» – Πόζαρε τόπλες η πρωταγωνίστρια των «Παγιδευμένων», Μαριλένας Ράδου

 

Η «Εισαγγελέας» τρελάθηκε, κατέβηκε από την έδρα και τα «πέταξε». Όχι δεν μιλάμε για πραγματική δικαστικό, αλλά για την εισαγγελέα της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1, Μαριλένα Ράδου, η οποία πόζαρε τόπλες και μάλιστα με ροζ μαλλιά.


Η εντυπωσιακή ηθοποιός ανέβασε στα ύψη το θερμόμετρο καθώς θέλησε να ποστάρει στα social media μια φωτογραφία για να δείξει το νέο λουκ της με τα ροζ μαλλιά.

Ε, αφού είπε να βάλει τη φωτό, αποφάσισε να την κάνει και λίγο πιο… πικάντικη και έτσι έβαλε και το μαγιό της. Φόρεσε όμως, μόνο το κάτω μέρος και όχι το πάνω.

Η Μαριλένα Ράδου πόζαρε έτσι τόπλες με τα εντυπωσιακά ροζ μαλλιά της, που… μάλλον απογοήτευσαν κάπως τους θαυμαστές της. Όχι επειδή ήταν άσχημα. Κάθε άλλο. Εντυπωσιακά ήταν.

Απλά κάλυπταν τα επίμαχα σημεία.


Στην ανάρτησή της ευχαριστούσε όσους τις έστειλαν ευχές για τη γιορτή της και είχε γράψει ένα ρητό, Βρετανού φιλόσοφου, που έλεγε:


«Αν στον κόσμο σήμερα υπήρχε ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που επιθυμούσε τη δική του ευτυχία περισσότερο απ’ ό,τι επιθυμούσε τη δυστυχία των άλλων, σε μερικά χρόνια θα είχαμε έναν παράδεισο. Μπέρτραντ Ράσελ, Βρετανός φιλόσοφος (1872-1970)».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilena Radou (@marilenaradou)

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *