Επική ατάκα Ελένης Χατζίδου για Γιώργο Λιάγκα: «Κάποιες φορές μου τη δίνει και λέω “άντε μωρέ, φωνακλά”, αλλά τον συμπαθώ»

Αντικείμενο συζήτησης έγινε ανάμεσα στην Ελένη Χατζίδου τον Ετεοκλή Παύλου και την ομάδα του Breakfast@Star η συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου.


 Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή και μίλησε για το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά, την έλλειψη επικοινωνίας με τη μητέρα του αλλά και τις αποχωρήσεις των Νομικού – Κορινθίου από την πρωινή του εκπομπή.

«Την ήθελα, την περίμενα αυτή τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα, γιατί λόγω της κουμπαριάς του με τον Νίκο Χατζηνικολάου είχε και μία άνεση παραπάνω. Είπε πράγματα που δεν τα έχουμε ξανακούσει», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Εμένα μου άρεσε που τον είδαμε να εξομολογείται και άλλα πράγματα, όπως ότι πέρασε δύσκολα με τον χωρισμό, ότι πήγε σε ψυχολόγο, το αντιμετώπισε πυρηνικά το πράγμα», σημείωσε από την πλευρά της η Μαίρη Αργυριάδου.

«Εγώ έχω πολύ μεγάλη απορία στο κομμάτι που λέει ότι δεν γνώριζε λεπτομέρειες για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από την εκπομπή. Έχουμε την περιέργεια να μάθουμε», τόνισε η τραγουδίστρια.


«Έκανε, λέει, η Μαρία κάποιες δηλώσεις που δεν άρεσαν στον ΑΝΤ1. Πώς και δεν πήραν τηλέφωνο ο ένας τον άλλο, αφού είχαν σχέσεις από πριν, δεν είναι ότι γνωρίστηκαν πρώτη φορά στην εκπομπή… να της πει «τι πράγματα είναι αυτά τώρα, μην χαλάς τη σχέση σου με τον σταθμό».


Αν πει ο σταθμός ότι δεν τη θέλει, δεν θα κάτσει ο Γιώργος να την υποστηρίξει. Είπε όμως ότι δεν γνωρίζει τι έγινε, αυτό εμένα μου χτύπησε κάπως», σχολίασε η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά.

«Εγώ πάντως τον ευχαριστήθηκα, κατάλαβα ότι έχει ευαισθησίες, όσο κι αν θέλει να μην το δείχνει και να φαίνεται σκληρός. Να σου πω κάτι; Ενώ κάποιες φορές μου τη… δίνει και λέω «άντε μωρέ, φωνακλάς», τον συμπαθώ», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου, ατάκα που… ξάφνιασε τον σύζυγό της.

«Το κρατώ… για να το θέσω κάπως, τον συμπαθείς δεν τον συμπαθείς, τον εκτιμάς για την πορεία του», τόνισε με νόημα ο Ετεοκλής Παύλου, με την ομάδα του Breakfast@Star να ξεσπά σε γέλια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *