Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά στους haters που της κάνουν αρνητικά σχόλια στα social media: «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση»

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια για εκείνη στα social media μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου ήταν καλεσμένη και τόνισε πως: «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση».


«Είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν, εγώ δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου. Φυσικά και κάποια πράγματα θα φανούν και προφανώς δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα και να κρατάς εντελώς μακριά από τα φώτα την προσωπική σου ζωή, αλλά με ένα όριο που βάζει ο καθένας», είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους… Οπότε ο καθρέφτης τους, ότι “κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη ενώ εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση… Υπάρχουν και άλλοι που σου λένε πόσο ωραίο είναι που ανεβάζεις ωραίες εικόνες. Υπάρχουν και άνθρωποι που η προσωπική τους δυστυχία τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας, της κακίας» συνέχισε η ηθοποιός.

Για το γεγονός ότι φέτος δεν είχε πολλές προτάσεις για τηλεόραση ανέφερε: «Φέτος δεν είχα πολλές προτάσεις για τηλεόραση, γιατί πιστεύω ότι όλοι θεωρούσαν ότι δεν έχω λόγο να δουλέψω, αφού έχω τις επιχειρήσεις μου. Η δουλειά μου δεν είναι το Instagram, δεν ζω από το Instagram. Ο κόσμος πιστεύει ότι αφού βγάζω τα προς το ζην με αυτόν τον τρόπο, ότι για ποιο λόγο να κάνω 10 ώρες γύρισμα τη μέρα και να ταλαιπωρούμαι; Αυτό πιστεύουν. Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ ότι θέλω να σταματήσω τη δουλειά μου, αυτό με ευχαριστεί, αυτή είναι η αληθινή μου δουλειά».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *