Μαίρη Χρονοπούλου: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» με το «αποχαιρετιστήριο πάρτι» και την αποτέφρωση που είχε ζητήσει ως τελευταία επιθυμία

 

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ζητήσει ως τελευταία επιθυμία της να μην την θρηνήσει κανείς όταν φύγει και να κάνουν συγγενείς και φίλοι ένα ένα μεγάλο «πάρτι» για να αποχαιρετήσουν την μεγάλη ηθοποιό. Επίσης είχε ζητήσει να μην ταφεί, αλλά να αποτεφρωθεί. Και οι δυο επιθυμίες της θα γίνουν πράξη σήμερα.


Η σπουδαία ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών στις 6 Οκτωβρίου 2023 και σήμερα συγγενείς και στενοί φίλοι θα της πουν το «αντίο» με ένα μεγάλο «πάρτι» στο σπίτι της στην Παιανία. Αμέσως μετά θα γίνει και η αποτέφρωσή της.

Με ανακοίνωση που απέστειλε ο Πρόεδρος της εταιρείας Ελλήνων σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο «πάρτι» της σπουδαίας ηθοποιούς, Μαίρης Χρονοπούλου στον κήπο του σπιτιού της.

Εκεί περισσότεροι από 200 φίλοι της, συγγενείς της αλλά και θαυμαστές της λαμπερής πρωταγωνίστριας θα την αποχαιρετήσουν για πάντα.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» γράφει η σχετική ανακοίνωση για την τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου.               


Το πρόγραμμα του τελευταίου αποχαιρετισμού


11:00 – 13:30: Οι φίλοι και όσοι αγάπησαν την Μαίρη Χρονοπούλου θα την αποχαιρετήσουν στο σπίτι της, στην Παιανία.

13:30 – Η σορός θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

15:30 – Θα γίνει ο τελευταίος αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας.

16:25 – Θα γίνει παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.


Το σπίτι της στην Παιανία η ηθοποιός επέλεξε να το χαρίσει στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι ένα μεγάλο σπίτι το οποίο η ίδια οραματίστηκε και δημιούργησε σε ένα χώρο που την έκανε να αισθάνεται ασφαλής και ευτυχισμένη.

Στον υπέροχο κήπο της, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα. Από τα ηχεία θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτόν θα αποχαιρετήσουν την Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το «πάρτι»  δε θα έχει καμία σχέση με κηδεία, πάρα με μια μεγάλη και λαμπερή γιορτή, όπως άλλωστε ήθελε η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου. Το φέρετρο της σπουδαίας ηθοποιού θα τοποθετηθεί, για αποχαιρετισμό, στο σαλόνι του σπιτιού της και θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαίρη Χρονοπούλου θα είναι ντυμένη με ένα αστραφτερό φόρεμα από παγιέτες, σε χρώμα μπλε της νύχτας, που σχεδίασε για αυτήν ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας και θα φοράει τα κοσμήματα που αγάπησε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *