H Πάμελα Άντερσον γύρισε την πλάτη στην σειρά που τη έκανε σούπερ σταρ και αρνήθηκε να εμφανιστεί στο νέο ντοκιμαντέρ για το Baywatch


H Πάμελα Άντερσον αρνήθηκε να εμφανιστεί στο νέο ντοκιμαντέρ για τη σειρά που την έκανε διάσημη παντού, το θρυλικό, Baywatch.


Τα δημοσιεύματα πάντως, αναφέρουν ότι η στάση της Πάμελα Άντερσον δεν έκρυβε κάποια ίντριγκα.

Η 57χρονη ηθοποιός δεν συμμετείχε στο τετραμερές ντοκιμαντέρ του Hulu, «After Baywatch: Moment in the Sun», που ασχολείται με τη σειρά που την εκτόξευσε σε παγκόσμια φήμη τη δεκαετία του 1990.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει νέες συνεντεύξεις για την κληρονομιά της σειράς και τον αντίκτυπό της.

Σύμφωνα με το TMZ, ζητήθηκε από την Πάμελα Άντερσον να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ, αλλά εκείνη αρνήθηκε.


Δημοσιεύματα όμως, ανέφεραν ότι η στάση της δεν… έκρυβε κάτι κακό και ότι η Πάμελα Άντερσον δεν κράταγε μανιάτικο σε κάποιους από τη σειρά.

Πηγές από το περιβάλλον της ανέφεραν ότι η θρυλική Σι Τζέι Πάρκερ του Baywatch έχει ρίξει το βάρος της αυτό τον καιρό στις νέες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς παίζει σε δύο νέες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν.

Συμμετέχει στο «The Last Showgirl», μια δραματική ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ θα πρωταγωνιστήσει επίσης στην πέμπτη ταινία «The Naked Gun» μαζί με τους Πολ Γουόλτερ Χάουζερ και Κέβιν Ντουράντ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *