Γιώργος Νταλάρας: Εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του η ετεροθαλής αδελφή του, Ελένη Νταράλα: «Δεν παραδέχεται τη συγγένειά μας, με προσβάλουν οι απόψεις του»

 

Επίθεση άνευ προηγουμένου εξαπέλυσε κατά του Γιώργου Νταλάρα η ετεροθαλής αδελφή του. Η Ελένη Νταράλα σχολίασε το ξέσπασμα του μεγάλου τραγουδιστή κατά δημοσιογράφων προ ημερών και του… έσυρε τα εξ αμάξης, ενώ είπε ότι ο ετεροθαλής αδελφός της δεν δέχεται την συγγένειά τους.


Η Ελένη Νταράλα, μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina του Alpha, εξέφρασε την έντονη διαφωνία της με τον αδελφό της.

«Διαφωνώ με τις δηλώσεις του κυρίου Νταλάρα, και διαφωνώ γιατί θα σας θυμίσω το τραγούδι “Για το καλό μου”, και γνωρίζουμε όλοι πόσο καλός άνθρωπος είναι ο κύριος Νταλάρας. Έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο… είναι φιλάνθρωπος… ασχολείται με όσους τραγουδιστές που ζούσαν την οικογένειά τους τραγουδώντας σε μαγαζιά που τα ονόμαζε σκυλάδικα. Εγώ δε ξέρω τι είναι τα σκυλάδικα. Εγώ ξέρω ότι είχα να κάνω με πολύ καλά αφεντικά.

Και ξαφνικά, βλέπω τον κύριο Νταλάρα που προσβάλλει τη νέα γενιά. Έχουν αλλάξει οι εποχές. Ο τραγουδιστής και ο ηθοποιός, δεν είναι όπως ήταν παλιά, που τους βλέπαμε επτά φορές την εβδομάδα, υπήρχαν χρήματα, ο κύριος Νταλάρας έκανε τον αριστερό με αριστερή τσέπη και έκανε συναυλίες αλλά υποτιμούσε πάντα τα μαγαζιά που δουλεύανε κάθε μέρα» ανέφερε η Ελένη Νταράλα.

«Με προσβάλλουν οι απόψεις του. Προσέβαλε ένα κορίτσι που ξεκίνησε τη δημοσιογραφία από τα χαμηλά σκαλοπάτια, όπως όλοι. Θέλω να πω σε αυτό το κορίτσι να μη στεναχωρηθεί, ήταν μια κακή δήλωση και προσβολή.


Δε μπορεί να λέει σε μια οικογένεια, που το παιδί της επέλεξε να κάνει αυτό το επάγγελμα, και να το προσβάλλει έτσι. Ας μη μιλάμε με ονόματα. Εσύ ποιος είσαι που προσβάλλεις;» ανέφερε η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Νταλάρα.


«Είμαστε ετεροθαλή αδέλφια. Ο κύριος Νταλάρας, δεν έχει ποτέ παραδεχτεί ότι έχει αδέλφια. Τι να λέμε τώρα; Δε συμφωνώ με τον κύριο Νταλάρα, δε ξέρω ποιος είναι. Διαφωνώ με αυτό το αγόρι, το υπέροχο, που βγήκε και έδωσε απάντηση λέγοντας, ¨ποιος είμαι εγώ μπροστά στον Νταλάρα”. Μα ποιος είναι ο Νταλάρας;» κατέληξε η Ελένη Νταράλα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *