Γιώργος Αλκαίος – Έλντα Πανοπούλου: Σήμερα η πρεμιέρα της συνεργασίας της χρονιάς στην «Αυτοκίνηση 4711» – Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν το σπουδαίο ταλέντο τους στη σκηνή

 

Ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου δεν χρειάζονται συστάσεις. Τί συστάσεις να χρειάζονται άλλωστε δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες που θεωρούνται εμβληματικοί στους χώρους τους. Συστάσεις όμως, χρειάζεται η σπουδαία συνεργασία τους στη σκηνή του «Αυτοκίνηση 4711». Οι δυο καλλιτέχνες ενώνουν το ταλέντο τους στη σκηνή σε ένα μαγικό πρόγραμμα που θα ταξιδέψει το κοινό από σήμερα (15.12.2023), οπότε και γίνεται η επίσημη πρεμιέρα.
 
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν λοιπόν, από απόψε στη Λ. Κηφισίας 7 στο Μαρούσι στο «Αυτοκίνηση 4711» στην πρεμιέρα του προγράμματος με τον σπουδαίο τραγουδιστή και συνθέτη Γιώργο Αλκαίο και την σπουδαία ηθοποιό, Έλντα Πανοπούλου. 
 
Ο Γιώργος Αλκαίος και η Έλντα Πανοπούλου περιμένουν τον κόσμο από σήμερα στο «Αυτοκίνηση 4711» για να τον μαγέψουν, να τον απογειώσουν και να τον ταξιδέψουν με το πρόγραμμά τους.

Το κέντρο τόνισε στην ανακοίνωσή του για την αποψινή πρεμιέρα: «Από τις 15 Δεκέμβρη ζήστε μία μοναδική εμπειρία! Οι αγαπημένοι όλων μας, Γιώργος Αλκαίος και Έλντα Πανοπούλου, σε μία εκρηκτική συνάντηση». Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για ένα ακόμα νέο σχήμα στη νυχτερινή Αθήνα που μάλιστα θα είναι κοντά μας για περιορισμένες εμφανίσεις. Μην το χάσεις!

Ένα μουσικοθεατρικό πρόγραμμα γεμάτο κέφι, τραγούδι και χορό είναι η πρόταση του Γιώργου Αλκαίου και της Έλντας Πανοπούλου για τα χειμωνιάτικα βράδια μας.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν ξαναδουλέψει μαζί και στο παρελθόν και θα συνεργαστούν και πάλι στη σκηνή μετά από χρόνια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *