«Είδα τον Πέτρο Φιλιππίδη να χτυπά στο κεφάλι τον Σπύρο Μπιμπίλα» λέει ο Κώστας Βενετσάνος

Στο «Πρωινό» παραχώρησε συνέντεξη ο Κώστας Βενετσάνος την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου.


Ο ηθοποιός εξέφρασε το παράπονο του προς τους συντελεστές μίας εκπομπής της ελληνικής τηλεόρασης, επειδή δεν τον έχουν καλέσει ποτέ. Ακόμη, περιέγραψε το περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και το καρούμπαλο που έκανε στον Σπύρο Μπιμπίλα, στο οποίο ήταν παρών.

Για την εκπομπή «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά», υποστήριξε:

«Σε μία συνέντευξη με ρώτησαν “Γιατί δεν σε βλέπουμε στην εκπομπή Στην Υγειά Μας;”. Σε μία εκπομπή, που για 20 χρόνια έχουν περάσει και οι τελευταίοι των τελευταίων και οι πρώτοι των πρώτων, δεν είναι δυνατόν να μην έχει φιλοξενηθεί, να μην έχει μιλήσει, να μην έχει πει ένα τραγούδι, ο Κώστας Βενετσάνος. Αυτή είναι η πίκρα μου».Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

Όσον αφορά τον άσχημο συμβάν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Σπύρο Μπιμπίλα, τόνισε: «Εγώ το είδα με τα μάτια μου το καρούμπαλο. Πήγα στην παράσταση αυτή και το είδα με τα μάτια μου. Και βλέπω όπως βγαίνει από την καταπακτή ο Σπύρος Μπιμπίλας να τον χτυπάει στο κεφάλι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το κάνεις για να γελάσει ο κόσμος; Είχα μάθει και άλλα πράγματα από το παρασκήνιο. Ξέραμε όλοι λίγο-πολύ ότι ο συγκεκριμένος πρωταγωνιστής ήταν πλέον εξουσιαστής. Είχε ξεφύγει, αλλά ας το πούμε καθαρά, όλα εδώ πληρώνονται».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *