Γαστριμαργική απόλαυση «Στα Καλά Καθούμενα» για Μαριάννα Λάτση, αλλά και Γιώργο Λιάγκα με το επιτελείο του

Το εστιατόριο «Στα Καλά Καθούμενα» είναι από τους γνωστότερους προορισμούς στη Θεσσαλονίκη, ακόμα και για επισκέπτες από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα υπό την ηγεσία του Στέφανου Σαράτση. Ένα όνειρο ζωής και μία συλλογή εμπειριών 25 χρόνων ανοίγει τις πόρτες του για να παρουσιάσει τώρα και στην Αθήνα την αγάπη και τη φιλοξενία που γνωρίσαμε στη Θεσσαλονίκη σε ένα χώρο 1.600 τμ στεγάζεται πλέον το πιο επιβλητικό εστιατόριο της Ελλάδας το οποίο προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες εστίασης, κρέατα ανώτερης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας και μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.


Το εστιατόριο – το οποίο είναι καθημερινά sold out και μόνο από τύχη μπορεί κάποιος να βρει τραπέζι χωρίς πολυήμερη κράτηση – επισκέφθηκε και η κυρία Μαριάννα Λάτση, απολαμβάνοντας τα μοναδικά πιάτα του και το χαμόγελο στη φωτογραφία με τον Στέφανο Σαράτση τα λέει όλα.

Αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας και το επιτελείο της πρωινής εκπομπής του ANT1 “Το Πρωινό” πραγματοποίησαν βραδινή έξοδο την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, επίσης «Στα καλά καθούμενα».

Η παρέα του “Το Πρωινό” φαίνεται ότι μαζεύτηκε σε μία γιορτινή σύναξη, για να γιορτάσουν τον φίλο και συνεργάτη τους Γρηγόρη Μπάκα, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας πραγματοποίησε ανάρτηση από τη γιορτή αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ιδιαίτερα ανέβασε δύο stories. Ένα που παρουσιάζει το σβήσιμο τον καιριών της τούρτας από τον Γρηγόρη Μπάκα και ένα δεύτερο όπου απαθανατίζει όλη την παρέα του “Το Πρωινό” γράφοντας: “Το…βραδινό”.


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *