Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο – Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Συνεχίζονται οι ανατροπές στο Survivor All Star και στο επεισόδιο της Δευτέρας με τους Κόκκινους να επιστρέφουν στις νίκες και τους Μπλε να πρέπει ξανά να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση.


Ο Νίκος Μπάρτζης αποθεώθηκε από την ομάδα του, αφού τερμάτισε τον αγώνα με σκορ 10-8.

Σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία των μπλε, η Μελίνα Μεταξά έλαβε 12 ψήφους και έδωσε τη δική της στον Γιώργο Ασημακόπουλο και έτσι μετά τον Κώστα Παπαδόπουλο έγινε η 2η υποψήφια προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Αναμενόμενο ήταν, εφόσον εγώ δεν παίζω, το είδαμε και την περασμένη εβδομάδα. Είναι η δική τους γνώμη και δεν μπορώ να κάνω κάτι, ούτε να αλλάξω κάτι. Είναι εντολή γιατρού να απέχω», είπε η Μελίνα.

Λίγο πριν από τον σημερινό, τρίτο, αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor All Star, οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος από τους Κόκκινους και οι Μελίνα Μεταξά και Γιώργος Ασημακόπουλος από τους Μπλε.


Όσον αφορά την τηλεθέαση, το Survivor All Star είχε άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση, με πολλές στιγμές από το επεισόδιο, αλλά και τη Μελίνα που μπήκε στο στόχαστρο να ξεχωρίζουν. Σύμφωνα με το Nielsen, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ χθες σημείωσε 18,9% στο δυναμικό κοινό και 17,6% στο σύνολο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Survivor All Star: Η Μελίνα ξανά στον τάκο – Ποιος είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση”