Εβελίνα Νικόλιζα: Αποχωρεί από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού – «Κλείνει ένας κύκλος, το είχα αποφασίσει εδώ και αρκετούς μήνες»


Η Εβελίνα Νικόλιζα αποχωρεί από την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού, μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν και μίλησε για τα μελλοντικά σχέδια της.


«Καλά έκανε και είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ότι θα φύγω από την εκπομπή. Δεν το έλεγα γιατί συνήθως αυτές τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια. Είχα αποφασίσει αρκετούς μήνες ότι θα αποχωρήσω. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι, απλά κλείνει ένας κύκλος. Αν κάτι με τρομάζει στη ζωή μου είναι η στασιμότητα και να μην εξελίσσομαι», είπε αρχικά.

«Είχα αποφασίσει αρκετούς μήνες ότι θα αποχωρήσω. Ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι, απλά κλείνει ένας κύκλος. Αν κάτι με τρομάζει στη ζωή μου είναι η στασιμότητα και να μην εξελίσσομαι», πρόσθεσε.

Για τα πλάνα της για την ερχόμενη σεζόν η Εβελίνα Νικόλιζα είπε: «Ο στόχος μου είναι να μπορέσω να ασχοληθώ περισσότερο με το τραγούδι και με το Youtube, που λίγο το έχω παραμελήσει και στενοχωριέμαι. Από εκεί και πέρα συζητάω κάποια πράγματα τηλεοπτικά, αν δω ότι μπορώ να τα συνδυάσω όλα μαζί φυσικά και θα τα κάνω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Όλα έχουν να κάνουν με τις προτάσεις, τους ανθρώπους που θα είναι σε αυτές τις εκπομπές, τις ώρες, έχει να κάνει με την ενημέρωση, για εμένα σίγουρα η ενημέρωση είναι ένα κομμάτι στο οποίο δεν έχω γνώσεις».

Τέλος, για την αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού, αποκάλυψε: «Η Ναταλία Γερμανού είχε κατανόηση όταν της το είπα. Πήγαν όλα καλά. Θα πρέπει να ρωτήσετε την ίδια αν στεναχωρήθηκε. Έχουμε ζήσει πολλά πράγματα, σίγουρα δεν είναι εύκολο να κλείνουν οι κύκλοι και εγώ ως άνθρωπος δυσκολεύομαι πάρα πολύ να κλείνω κύκλους. Αλλά κάθε φορά που ξεβολεύομαι, έρχονται ωραία πράγματα και είπα να το ξανακάνω».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *