Eurovision 2024: Ο Όλι Αλεξάντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο ποπ σταρ Όλι Αλεξάντερ θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2024 στη Σουηδία.


Ο Όλι Αλεξάντερ είναι ήδη γνωστός σε όλη την Ευρώπη για τις επιτυχίες «Desire», «King» και «If You’re Over Me».

Ήταν επίσης υποψήφιος για BAFTA ηθοποιός για την ερμηνεία του στον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα του Channel 4 για τα Aids «It’s A Sin».

Η συμμετοχή του σταρ αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού του διαγωνιστικού σόου «Strictly Come Dancing» του BBC1.

«Μου άρεσε να παρακολουθώ την Eurovision από τότε που ήμουν μικρός και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω την επόμενη χρονιά. Ως νεαρό αγόρι πάντα περίμενα με ανυπομονησία αυτό το απίστευτο γεγονός της αχαλίνωτης χαράς, το υπέροχα χαοτικό μείγμα μουσικών στυλ, θεατρικών παραστάσεων, εγκάρδια συγκίνηση και χιούμορ. Πραγματικά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω μέρος μιας τόσο ιδιαίτερης κληρονομιάς και θα φέρω τη σημαία για το Ηνωμένο Βασίλειο με τον πιο ευγενικό τρόπο, θα είναι τιμή!


Ήθελα να το κάνω εδώ και πολύ καιρό και νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσω να κυκλοφορώ μουσική με το όνομά μου. Είμαι αποφασισμένος να του δώσω όλα όσα έχω και να κάνω μια εξαιρετική και αξέχαστη παράσταση για όλους σας!», δήλωσε σχετικά ο τραγουδιστής.


«Ο Όλι είναι ο τέλειος πρεσβευτής για το Ηνωμένο Βασίλειο ως εξαιρετικά ταλαντούχος και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης και παθιασμένος θαυμαστής του διαγωνισμού» δήλωσε η υπεύθυνη ψυχαγωγικού τομέα του BBC.

Η σουηδική πόλη Μάλμε θα φιλοξενήσει την 68η διοργάνωση του παγκόσμιου διαγωνισμού τραγουδιού, που μεταδίδεται σε όλη την Ευρώπη από τους δημόσιους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και σε όλο τον κόσμο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *