Survivor All Star: Σάρωσε σε τηλεθέαση – Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Πολύ δυναμικά επέστρεψε στις οθόνες το Survivor, με το πρώτο επεισόδιο να σαρώνει σε τηλεθέαση.


Συγκεκριμένα, στο γενικό σύνολο σημείωσε 38,6% φτάνοντας σε τέταρτο (00.15-00.30) μέχρι και το 46,4%, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Στο δυναμικό κοινό, το ριάλιτι κατέγραψε μέσο όρο 39,7%, ενώ ανέβηκε μέχρι και το 46% στο τέταρτο 00.15-00.30.

Η πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής ο νέος κύκλος του Survivor, με γνώριμους στο κοινό παίκτες όλων των προηγούμενων κύκλων του ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο.

Στην αρχή του πρώτου επεισοδίου οι παίκτες φορώντας επίσημα ενδύματα έκαναν την εμφάνισή τους πάνω σε σκάφη για το πάρτι υποδοχής, για το οποίο είχε στρωθεί και κόκκινο χαλί.


Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους Διάσημους και τους Μαχητές, δηλαδή την κόκκινη και την μπλε ομάδα.


Οι δύο ομάδες:

Μαχητές (Μπλε): Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου

Διάσημοι (Κόκκινοι): Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Στην πρώτη δοκιμασία νικητές αναδείχθηκαν οι Διάσημοι της κόκκινης ομάδας.


Οι Μαχητές έπρεπε λοιπόν να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση, ο οποίος ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων είχε κάποια παράπονα και αντιδράσεις, γεγονός που μάλλον μέτρησε αρνητικά για αυτόν, καθώς ψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του και είναι αυτός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor All Star.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *