Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι απαντά για τα χασμουρητά – «Δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν»

Απάντηση για την στάση της στη συνέντευξη Τύπου μετά τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, την ώρα που μιλούσε η τραγουδίστρια του Ισραήλ, έδωσε η Μαρίνα Σάττι, μέσω των social media, λίγες ώρες μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από το περιστατικό.


Αρχικά, η ίδια δήλωσε πως έκανε πρόβες όλη την Παρασκευή, έχοντας κλειστό το κινητό της και δεν γνώριζε ότι το θέμα είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις.

«Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν», τόνισε και συνέχισε λέγοντας: «νομίζω ότι όλες τις ημέρες που είμαστε εδώ και όλη η ελληνική αποστολή έχει φέρει θετική ενέργεια και χαρά».

«Είμαστε εδώ για τη μουσική, έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε», κατέληξε.

Ολόκληρη η δήλωση της Μαρίνας Σάττι:


«Γειά σας. Σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει. Καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα για πρόβα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν. Νομίζω όλες αυτές τις ημέρες που είμαστε εδώ πέρα, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά όπου και εάν πηγαίναμε. Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο, είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα δώσουμε τα δυνατά μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη την διαδρομή, όλη την στήριξη και την αγάπη μέχρι τώρα», ανέφερε η Μαρίνα Σάττι σε story που ανέβασε Instagram.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *