Ενεπλάκη σε τροχαίο με ένα νεκρό ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος που συμμετέχει στο J2US

 

Σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος ενεπλάκη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος


Το τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (12.03.2024).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής (που τις τελευταίες εβδομάδες διαγωνίζεται στο J2US) ενεπλάκη σε τροχαίο όταν το τζιπ του συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, στην οδό Δεκελείας στο Μενίδι.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι το όχημα του τραγουδιστή μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Τότε ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε STOP και πετάχτηκε μπροστά του από κάθετο δρόμο, και έτσι έκανε ελιγμό για να το αποφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος και στο οποίο επέβαινε άλλος ένας συνομήλικός του. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο 19χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου ενώ ο οδηγός είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του στην ΜΕΘ του ΚΑΤ.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ήταν σε κατάσταση σοκ. Ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στον Γιάννη Ξανθόπουλο και αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό, δεν έχει εντοπιστεί. Μαζί του ήταν και μια γυναίκα


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *