Αθωώθηκε ο Άλεκ Μπάλντουιν από τη κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση – Το «ευχαριστώ» στη σύζυγό του

 

Η Εισαγγελία του Νέου Μεξικού αθώωσε τον Άλεκ Μπάλντουιν και αποφάσισε να αποσύρει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ηθοποιού για τον θανατηφόρο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς (Halyna Hutchins) κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Rust».


Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την απόφαση εκφράζοντας την αγάπη του προς την σύζυγό του Χιλάρια η οποία του συμπαραστάθηκε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα.

«Οφείλω όλα όσα έχω σε αυτή τη γυναίκα, έγραψε ο Χολιγουντιανός σταρ στο προσωπικό του λογαριασμό δημοσιεύοντας παράλληλα μία κοινή τους φωτογραφία. Επίσης ευχαρίστησε τον δικηγόρο του Λουκ Νίκας.

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια ακόλουθοι μοιράστηκαν την τρυφερή ανάρτηση του Μπάλντουιν λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των δικηγόρων του.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόφαση να αποσυρθεί η δίωξη σε βάρος του Άλεκ Μπάλντουιν ενθαρρύνοντας τη διεξαγωγή της προβλεπόμενης διερεύνησης των γεγονότων και των συνθηκών που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό δυστύχημα», ανέφεραν οι δικηγόροι Λουκ Νίκας και ‘Αλεξ Σπίρο.


Όπως αναφέρει το Variety, ο ηθοποιός ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματα του «Rust» σε μία νέα τοποθεσία στη Μοντάνα με την Μπιάνκα Κλάιν (Bianca Cline) στη θέσης της άτυχης κινηματογραφίστριας.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *