Αποκάλυψη της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για το ξεκίνημα του έρωτα με τον Χρήστο Μάστορα: «Όταν γνωριστήκαμε είχαμε και οι δύο σχέση – Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου»»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας με νέο βίντεο και τη διαδικτυακή εκπομπή της στο «Raw House» και αποκάλυψε πως όταν γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα ήταν και οι δυο σε διαφορετικές σχέσεις..


Καλεσμένη της ήταν η γνωστή make up artist, Γιώτα Δρέβελη, με την οποία διηγήθηκαν ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στα social media που έχουν.Αρχικά τον λόγο πήρε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία μέσα από μια φωτογραφία αποκάλυψε πότε γνώρισε τον σύντροφό της Χρήστο Μάστορα.

«Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου», είπε η γνωστή influencer Γαρυφαλλιά Καληφώνη…

Και συνέχισε: «Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε και για κάποιες από τις δύσκολες στιγμές της ζωής της: «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου.


Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου», είπε σε άλλο σημείο της εκπομπής το μοντέλο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *