Απίστευτη «χολή» Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα και σνομπ» – Καρφάρες και για Κατερίνα Καραβάτου

 

Χολή έσταξε η Μέγκι Ντρίο κατά της Ηλιάννας Παπαγεωργίου και την χαρακτήρισε «αποτυχημένη» και «σνομπ».


Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Το γνωστό μοντέλο έκανε αναφορά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την πέρασε… γενεές 14, ενώ καρφιά έριξε και κατά της Σοφίας Χατζηπαντελή Κατερίνας Καραβάτου και της Ραμόνας Βλαντή.

«Έχω μάθει να βλέπω σε εκπομπές μόδας φινετσάτα άτομα. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου θυμίζει τη Rihanna. Δεν μου αρέσει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή στην τηλεόραση. Απορώ γιατί έχουν ακόμα στην τηλεόραση την Ηλιάνα. Δεν ταιριάζει στην Ηλιάνα το Shopping Star, στην Βίκυ Καγιά ταίριαζε. Το ταλέντο της Ηλιάνας στη τηλεόραση είναι 4/10. Η Ηλιάνα είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ», είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Δεν μου αρέσει καθόλου η Κατερίνα Καραβάτου στο My Style Rocks. Έχω πρόταση για το “I am a celebrity get out of here”. Αν κάνω κάτι, θα το κάνω για πολλά λεφτά. Η Ραμόνα Βλαντή κρίνει πράγματα που δεν θα έπρεπε. Το στυλ της το βαθμολογώ με 3/10, είναι παλιομοδίτικο», κατέληξε η Μέγκι Ντρίο ολοκληρώνοντας την επίθεση κατά πάντων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *