Η άβολη στιγμή της Ναταλίας Δραγούμη: «Η κόρη μου με είχε γκουγκλάρει και είχε δει κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου»

 

Η Ναταλία Δραγούμη αποκάλυψε μια… άβολη στιγμή που βίωσε όταν η κόρη της είχε γκουγκλάρει το όνομά της και είχε δει κάποιες γυμνές φωτογραφίες της.


Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σήμερα (19.12.2023) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η Ναταλία Δραγούμη αναφέρθηκε στην εμφάνισή της, την επιλογή της να γίνει ηθοποιός αλλά και για την κόρη της.

«Μου έχουν κάνει στο δρόμο παρατήρηση επειδή οδηγούσα τη μηχανή με γόβες. Έχω αλλάξει τα μαλλιά μου για τους περισσοτέρους ρόλους, τώρα θέλω να έχω μακριά μαλλιά. Συμμετέχω στην καμπάνια “hate dress” ενάντια στο ρατσισμό της εξωτερικής εμφάνισης. Δεν λέω την ηλικία μου γιατί μπορεί να χάσω κάποιο ρόλο», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Η Ναταλία Δραγούμη είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει η μοναξιά του ηθοποιού γιατί το θέατρο είναι εθισμός. Έχω βιώσει ανταγωνισμό από συνάδελφους. Έχω πάψει να θεωρώ φίλες μου κάποιες που νόμιζα ότι ήταν. Βρήκα γελοίο όταν ένας σκηνοθέτης κάποτε ήθελε να είμαι ερωτευμένη μαζί του και να τον σκέφτομαι τις νύχτες».

Για την κόρη της και την… άβολη στιγμή, η Ναταλία Δραγούμη ανέφερε: «Η κόρη μου είναι μοντέλο αλλά το κάνει μαζί με τις σπουδές της στο business fashion. Η κόρη μου με είχε γκουγκλάρει και είχε δει στο διαδίκτυο κάποιες γυμνές φωτογραφίες μου. Παλαιότερα στην τηλεόραση οι σκηνές με το ακάλυπτο στήθος ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *