Βόλος: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε βρέφος – Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο»

 

Ελεύθερος με μοναδικό περιοριστικό όρο την έξοδό του από τη χώρα αφέθηκε ο 33χρονος που παρέσυρε στο Βόλο με τη μηχανή του άνδρα που κρατούσε στην αγκαλιά του το μωρό εγγονάκι του το οποίο έπεσε στο δρόμο με αποτέλεσμα το βρέφος να χάσει τη ζωή του.


Στο μεταξύ η τελευταία πράξη του δράματος στο Βόλο παίχτηκε σήμερα (7.11.2023) λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (07.11.23) στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος. Το άτυχο κοριτσάκι ήταν αβάπτιστο και έτσι δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα του βρέφους.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το thenewspaper.gr, το άτυχο βρέφος κηδεύτηκε με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο, ενώ οι γονείς της έβαλαν στο τελευταίο της ταξίδι και μία λούτρινη καρδιά.

Υπενθυμίζεται πως η νεκροψία έδειξε πως η μικρή έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος.

Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε η κ. Κούση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *