Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για την ταφή του τραγουδιστή

Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιείται σήμερα στο Κοκκινοχώρι Καβάλας η ταφή του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών.


Από νωρίς κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι, αλλά και θαυμαστές, συγκεντρώνονται στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος για να αποχαιρετήσουν τον τραγουδιστή.

Σημειώνεται πως το τρισάγιο θα τελεστεί στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στα κοιμητήρια με τη συνοδεία της φιλαρμονικής «Απόλλων Ροδολίβους».

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Χθες, μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και με γνωστά τραγούδια του σε ζωντανή εκτέλεση, η Θεσσαλονίκη αποχαιρέτησε τον μεγάλο καλλιτέχνη.


Το λαϊκό προσκύνημα που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, όπου συνέρρευσαν χιλιάδες θαυμαστές και φίλοι του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή για να του απευθύνουν το ύστατο χαίρε, διήρκησε έως το βράδυ της Τρίτης.


Μόλις το φέρετρο με τον Βασίλη Καρρά εξήλθε από την εκκλησία, η ορχήστρα του καλλιτέχνη έπαιξε γνωστές επιτυχίες του, όπως το «Νύχτα ξελογιάστρα» και το «Δεν πάω πουθενά», με τους συγκεντρωμένους να σιγοτραγουδούν συνοδεύοντας τους μουσικούς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *