Τροχαίο στα Χανιά: Θρήνος για τους τρεις νεαρούς που σκοτώθηκαν, σήμερα οι κηδείες τους – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 22χρονη


Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί τα Χανιά, μετά τον χαμό των τριών νεαρών οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο του βράδυ του Σαββάτου, με την 22χρονη που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ΙΧ, να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.


Η κοπέλα νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείου Χανίων, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σήμερα οι κηδείες των τριών αγοριών

Η εξόδιος ακολουθία για τον Θοδωρή Τζανίδη θα τελεστεί στις 11:30 το πρωί στον Ιερό Ναό Μιχάλη Αρχαγγέλου στις Μουρνιές, ενώ η κηδεία του Νίκου Τζαγκαράκη θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών. Επίσης, στις 15:00 φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 15χρονο Αλέξανδρο Συμιανάκη, στον Ιερό Ναό Αγ. Χαραλάμπου στα Λενταριανά.

Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο

Υπενθυμίζεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ συγκρούστηκε με βαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα δύο ακόμα νεαρά άτομα, εκ των οποίων το ένα κατέληξε λίγο αργότερα.


Στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η Τροχαία ΒΟΑΚ διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *