Το ξεχωριστό και συγκινητικό μήνυμα του Θεοδόση Ζερβουδάκη για τα 30 χρόνια από την «γέννηση» της εταιρείας Zer – Το μαγαζάκι στη Νέα Σμύρνη που έγινε ένας εμβληματικός επιχειρηματικός όμιλος

 

Το μήνυμα του γνωστού επιχειρηματία Θεοδόση Ζερβουδάκη μέσα από τα social media για τα 30 χρόνια από τη γέννηση της εταιρείας Zer δεν ήταν μόνο ξεχωριστό. Ήταν και συγκινητικό.


Μα δεν θα μπορούσαν να μην ήταν συγκινητικά τα λόγια του, καθώς έκρυβαν όλη την αγάπη για το δημιούργημά του, τον τεράστιο κόπο του, αλλά και την χαρά του που βλέπει την εμβληματική εταιρεία του να αποτελεί πια brand name της ελληνικής οικονομία και εκείνο το μικρό μαγαζάκι από το οποίο ξεκίνησαν όλα να έχει μετατραπεί σε επιχειρηματικο κολοσσό.

Η ιστορία της γέννησης της Zer και της εξέλιξής της σε μια εταιρεία σύμβολο μοιάζει με ένα μαγικό παραμύθι. Πριν από ακριβώς 30 χρόνια σαν σήμερα ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης, ένα παιδί τότε μόλις 20 χρονών αποφάσισε να δοκιμάσει να κάνει την δική του δουλειά και να αποδείξει ότι στη ζωή πρέπει να τολμάμε και πρέπει να παλεύουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης ξεκίνησε να κάνει πράξη το όνειρό του μέσα από ένα μικρό υπόγειο μαζαγάκι στην Ανω Νέα Σμύρνη. Με τεράστια προσπάθεια, τεράστιους κόπους, μα και αγάπη για την δουλειά του εκείνο το μαγαζάκι στη Νέα Σμύρνη έγινε σήμερα ένας επιχειρηματικός γίγαντας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε μέσα από τις σελίδες του στα social media για τα ξεχωριστά γενέθλια της Zer, μοιράστηκε με τον κόσμο την ιστορία της γέννησης της εταιρείας και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και την αγάπη του.


 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *