Το oknews.gr έφτασε τους 10.000 φίλους στο Facebook μέσα σε 3 μήνες: Σας ευχαριστούμε από καρδιά για την εμπιστοσύνη σας

Εδώ είναι που λένε ότι οι παρέες γράφουν ιστορία. Η δική μας και φυσικά και δική σας παρέα το oknews.gr σπάει τα κοντέρ συνέχεια και το έδειξε αυτό και στη σελίδα της στο Facebook, όπου τους τελευταίους 3 μήνες έγραψε τη δική της σημαντική ιστορία, καθώς έφτασε σε αυτό το μικρό διάστημα τους 10.000 φίλους.


Για την μεγάλη ανάβαση στο δύσκολο βουνό της ενημέρωσης και την εμπιστοσύνη σας και στο Facebook σας οφείλουμε ένα τεράστιο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για όλα. Για την αγάπη, την εμπιστοσύνη σας, την συντροφιά σας στο δύσκολο δρόμο μας, που έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο, χωρίς χρωματισμούς, εμπάθειες και με μόνο σκοπό την αλήθεια.

Η παρέα του oknews.gr συνεχίζει κάθε μέρα, κάθε λεπτό την μεγάλη μάχη για να μεταδώσει τον παλμό από την πολιτική, την Ελλάδα, το εξωτερικό, τους χώρους της σόουμπιζ, του λάιφστάιλ, των μίντια. Και το κάνουμε αγγόγυστα, χωρίς να λογαριάσουμε κόπο, χωρίς παρωπίδες, με αγάπη για τους ανθρώπους που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους σε μας.

Και την αγάπη μας την δείξαμε πολλές φορές ως τώρα και μέσα από τους μοναδικούς διαγωνισμούς μας, που σας έδωσαν τεράστια δώρα.

Και ακόμα έχουμε τόσα, μα τόσα πολλά «ευχαριστώ» να σας πούμε, καθώς η άνοδος είναι συνεχής. Και ακόμα έχουμε τόσα, μα τόσα πολλά να σας προσφέρουμε.


Σας ευχαριστούμε για όλα! Και υποσχόμαστε… Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.


Η σελίδα μας περιμένει και τους νέους φίλους μας. 

https://www.facebook.com/OknewsGr

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Το oknews.gr έφτασε τους 10.000 φίλους στο Facebook μέσα σε 3 μήνες: Σας ευχαριστούμε από καρδιά για την εμπιστοσύνη σας”