Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε και χτύπησε ζευγάρι με το παιδάκι του – Διασωληνωμένοι οι γονείς – Πέντε μηνών έγκυος η μητέρα


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί (11/9) στη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο να παρασύρει και να τραυματίζει τρεις πεζούς.


Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι και το παιδάκι τους παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο στην περιοχή της Θέρμης περίπου στις 11 το πρωί.

Σύμφωνα πληροφορίες του thestival.gr, το όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε την οικογένεια στη συνδετήρια οδό της ΕΟ Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και Κινητή Ιατρική Μονάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος άνδρας έφτασε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο, ενώ η 34χρονη γυναίκα, που είναι πέντε μηνών έγκυος, διασωληνώθηκε λίγο μετά την άφιξή της εκεί. Αμφότεροι υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Τόσο ο 37χρονος όσο και η 34χρονη θα υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων τους.


Το δίχρονο παιδί, που τραυματίστηκε λιγότερο σοβαρά, μεταφέρθηκε κι αυτό σε νοσοκομείο.

«Έχουν γίνει κι άλλα τροχαία σε αυτή τη στροφή, έχουν τραυματιστεί κι άλλοι άνθρωποι σε αυτό το σημείο» είπε κάτοικος της περιοχής.

Σύμφωνα με τη μητέρα του οδηγού του ΙΧ, η οποία έφτασε στο σημείο, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο τη στιγμή του τροχαίου και της είπε «δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο». Σύμφωνα με την ίδια, ο γιος της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και έχει αμυχές και αυτή την ώρα καταθέτει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από ανθρώπους που εργάζονται στην περιοχή, στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται συχνά τροχαία ατυχήματα από οδηγούς που φεύγουν από τη στροφή και καταλήγουν στο συγκεκριμένο σημείο, εκτός δρόμου.

Εντολή να κρατηθεί ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έδωσε ο εισαγγελέας πρωτοδικών, που ενημερώθηκε για το περιστατικό. Κατά πληροφορίες, από την Αστυνομία που διενεργεί την προανάκριση ο οδηγός  βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγός ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *