Θάνατος αστυνομικού στον Ασπρόπυργο: Συνελήφθη και δεύτερος Ρομά για την μοιραία καταδίωξη

 

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα, αλλά και τις συλλήψεις για την τραγική υπόθεση του θανάτου αστυνομικού σε τροχαίο (η μηχανή του προσέκρουσε σε περιπολικό) κατά την διάρκεια άγριας καταδίωξης στον Ασπρόπυργο.


Μετά τη σύλληψη του 20χρονου Ρομά, άλλος ένας Ρομά βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας, για την τραγική καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος είναι ξάδερφος του 20χρονου συλληφθέντα για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Ο πρώτος Ρομά που συνελήφθη, ο 20χρονος, συνεργάστηκε με τις Αρχές και με τα στοιχεία που έδωσε κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δύο από τους τρεις δράστες. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για εγκληματική οργάνωση, διαδοχικές κλοπές και θανάσιμο τραυματισμό μετά από επικίνδυνη οδήγηση. Έχει ζητήσει προθεσμία να απολογηθεί.

Στο μεταξύ, ο 33χρονος αστυνομικός που είδε τον 29χρονο συνάδελφο του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο στην άσφαλτο, παραμένει διασωληνωμένος με πολλαπλά τραύματα σε λεκάνη, άκρα και πλευρά.

Στο μεταξύ συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου αστυνομικού: «Ήταν το καλύτερο παιδί. Εγώ έχασα το παιδί μου, τώρα δε με ενδιαφέρει τίποτα. Να μου τους φέρουν εδώ για να μην βρεθεί άλλος γονιός στη θέση τη δικιά μου τώρα. Κατάλαβες; Γιατί έχω κι άλλο παιδί στην ίδια δουλειά. Το παιδάκι μου πρόσεχε».


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *