Τέμπη: Μαραθώνια η απολογία του σταθμάρχη Λάρισας για την τραγωδία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απολογία του σταθμάρχη που ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Παρά το γεγονός πως ο 59χρονος βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας από τις 9:30 το πρωί της Κυριακής η απολογία του άργησε να ξεκινήσει, λόγω τεχνικού προβλήματος.


Ειδικότερα, ο σταθμάρχης Λάρισας ξεκίνησε να απολογείται στις 14:00 το μεσημέρι στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα πήγε πίσω τη διαδικασία.

Ο 59χρονος είχε φτάσει από τις 9:30 το πρωί και πέρασε χωρίς να προβεί δηλώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμάρχης συνεχίζει να υποστηρίζει πως ήταν μια άτυχη στιγμή, ένα ανθρώπινο λάθος με το αποτέλεσμα όμως να είναι ολέθριο. Τονίζει πως δεν υπήρξε αδιαφορία από την πλευρά του, ενώ το περιβάλλον του διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα ακούστηκαν για πάρτι και δυνατή μουσική στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου.

Το κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει περιλαμβάνει διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο πολλών ανθρώπων, που είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.


Σύμφωνα με τους συνηγόρους του δηλώνει συντετριμμένος από την πρώτη στιγμή και αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης στον βαθμό που του αναλογεί. Φέρεται να είπε στον συνήγορό του ότι «έχω στις πλάτες μου τον θάνατο 35 ανθρώπων» όταν αντιλήφθηκε το λάθος του, αλλά παράλληλα επιδιώκεται να αποδοθούν ευθύνες για παραλείψεις ή λάθη σε όποιον ακόμη αναλογούν.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Τέμπη: Μαραθώνια η απολογία του σταθμάρχη Λάρισας για την τραγωδία”