Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές για το θάνατο του 11χρονου γιου του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη, στους Φούρνους Ικαρίας

 

Ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης βιώνει τον μεγαλύτερο εφιάλτη της ζωής του και ο πόνος του είναι ανείπωτος, καθώς έχασε τον 11χρονο γιο του, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα νερά της θάλασσας στους Φούρνους Ικαρίας το απόγευμα της Πέμπτης (10.8.2023).


Το παιδί του ηθοποιού, Οδυσσέα Σταμούλη, που κατάγεται από την Ικαρία ήταν με τη μητέρα του στους Φούρνους. Ο 11χρονος πήγε για μπάνιο χθες το μεσημέρι περίπου στις 14:00, αλλά δεν γύρισε ποτέ.

Η μητέρα του είδε ότι το παιδί αργεί και άρχισε να το ψάχνει παντού. Τελικά ειδοποίησε τις αρχές και το παιδί εντοπίστηκε νεκρό από δύτες μέσα στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας.

Φως στα αίτια της τραγωδίας του πνιγμού του παιδιού στους Φούρνους Ικαρίας θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει σήμερα στη Σάμο, όπου αναμένεται να μεταφερθεί το άψυχο σώμα του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Το ένα είναι το παιδί να έχασε τις αισθήσεις του και να πνίγηκε από άγνωστη αιτία την ώρα που έκανε μπάνιο. Το άλλο είναι να μπλέχτηκε σε σχοινί σημαδούρας ή σε δίχτυα που ήταν στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του.


Σε αυτές τις περιοχές υπήρχαν σημαδούρες που είναι σε σημεία που δείχνουν ότι απαγορεύεται το κολύμπι, μετέδωσε η ΕΡΤ, συμπληρώνοντας ότι τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι όλα ανοιχτά.


Το ανήλικο παιδί του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη φέρεται να είχε κανονίσει να πάει για μπάνιο με έναν ξάδελφό του αλλά έφτασε στο σημείο της τραγωδίας νωρίτερα, μπήκε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του.

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην παραλία Πλάκας Φούρνων, ενώ ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *