Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά για τον άγριο ξυλοδαρμό του 4χρονου

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 4χρονο γιο της συντρόφου του. Για τον νεαρό άνδρα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ ασκήθηκε ποινική δίωξη – μεταξύ άλλων – για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.


Ο 4χρονος που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποσωληνώθηκε χθες. Ο 8χρονος αδερφός του υποβλήθηκε σε ορθοπεδική επέμβαση για την αποκατάσταση κατάγματος στο δεξί του χέρι.

Σοκάρει το γεγονός ότι ο 4χρονος είχε διακομισθεί ξανά στο νοσοκομείο πριν από δύο μήνες με εκδορές και εγκαύματα.

Η μητέρα των παιδιών μετέφερε το μέγεθος των τραγικών στιγμών που έζησαν για μια ακόμα φορά τα παιδιά μέσα στο σπίτι της. «Στα καλά καθούμενα χτύπαγε εμένα, χτυπούσε τα παιδιά μου με κουτάλες, με ό,τι έβρισκε. Αντικείμενα τα πέταγε πάνω μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα. «Του έβαλαν λάμες. Ζαλίζεται λίγο αλλά ακόμα δεν έχει συνέλθει. Πήγα πάνω στην εντατική. Είδα και το μωρό. Χάλια. Μαύρα χάλια. Το σήκωσε πολύ ψηλά και το έσκασε κάτω με δύναμη».

Ο θείος των παιδιών, ανέφερε: «Μόλις άκουγε τους αδερφού μου το όνομα, έλεγε προς απάντηση στη γυναίκα του: “Εγώ θα σου σκοτώσω ένα παιδί για να δούμε τι θα κάνει ο πατέρας“».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *